Skip to main content

Logopediepraktijk in Lindenholt Nijmegen

Logopediepraktijk Lindenholt is al ruim 35 jaar in de wijk Lindenholt in Nijmegen gevestigd. Al die tijd kunnen mensen bij ons terecht voor behandeling van communicatie stoornissen en verbetering van problemen met de stem, spraak, taal, gehoor, mondfuncties.

Onze praktijk in Nijmegen-West is een all-round logopediepraktijk waar wij zowel volwassenen als kinderen behandelen bij bovengenoemde problemen. Maria is ook gespecialiseerd als pre-verbaal logopedist en daarvoor ook ingeschreven in het register preverbale logopedie.

Is er een speciale methode of therapie waarvoor u logopedische hulp zoekt, informeer gerust bij ons of wij u kunnen helpen.

Wij informeren u met deze site verder over de stoornisgebieden, werkwijze, verwijzing en vergoedingen, bereikbaarheid en actuele zaken met betrekking tot de praktijk.Als het nodig is en u heeft daarvoor eenverwijzing dan kan er ook aan huis behandeld worden.

Met ingang van 1 maart 2023 zal Servanne Versteegen in verband met een studie vervangen worden door Emmie van Kraaij.

Zie voor verdere kennismaking  ‘over ons’.

Onze Specialisaties

Even voorstellen
Maria Terpstra-de Reus
Tijdens mijn middelbare schooltijd was mijn interesse voor het beroep van logopedist al gewekt en tot op heden heb ik geen spijt van mijn keuze voor dit vak.
Specialisaties

Servanne Versteegen

In 1987 ben ik, Servanne Versteegen als logopedist afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in Nijmegen.

Specialisaties
Collega 3
Tijdens mijn middelbare schooltijd was mijn interesse voor het beroep van logopedist al gewekt en tot op heden heb ik geen spijt van mijn keuze voor dit vak.
Specialisaties

Locaties

Onze praktijk is gevestigd op Leuvensbroek 2164 en in Wijkgezondheidscentrum Lindenholt Horstacker 1644 (dependance op vrijdag).
Beide locaties zijn goed met Openbaar Vervoer bereikbaar.


Als het nodig is en u heeft daarvoor een verwijzing dan kan er ook aan huis behandeld worden.

Via ons centrale telefoonnummer 024-3730142 zijn wij persoonlijk of middels voicemail bereikbaar.

De locatie Leuvensbroek 2164 is onze hoofdlocatie. Het is centraal gelegen bij het winkelcentrum Leuvensbroek waar de bus voor de deur stopt, de fiets bij de ingang geplaatst kan worden en waar ook veel parkeergelegenheid is.

Op deze locatie is ook kinderpsycholoog Anne Hermans gevestigd.

Op vrijdag zit Maria op de locatie Wijkgezondheidscentrum. In dit gezondheidscentrum zijn veel disciplines gevestigd waar mee samengewerkt wordt, waaronder vooral de kinderfysiotherapeuten en de huisartsen.

Het is mogelijk dat we de kinderfysiotherapeutische behandeling en de logopedische behandeling op elkaar afstemmen door gezamenlijke afspraken of het agendatechnisch zo plannen dat de afspraken na elkaar zijn.

Als een verwijzer bij de indicatie aangeeft dat de logopedische behandeling aan huis moet plaatsvinden dan plannen we dat in. Vooral in geval van de preverbale logopedie waarbij de eet- en/of drinkmomenten begeleid moeten worden, zal dat meestal in de thuissituatie zijn. Ook oudere mensen die minder mobiel zijn of problemen hebben om naar de praktijk te komen, kunnen met een indicatie voor logopedie aan huis in de thuissituatie behandeld worden.