Skip to main content

Logopediepraktijk in Lindenholt Nijmegen

Logopediepraktijk Lindenholt is al ruim 35 jaar als maatschap tussen Servanne Versteegen en Maria Terpstra-de Reus in de wijk Lindenholt in Nijmegen gevestigd. 

Onze praktijk in Nijmegen-West is een all-round logopediepraktijk waar wij zowel volwassenen als kinderen behandelen bij problemen met STEM, SPRAAK, TAAL, GEHOOR, MONDFUNCTIES

Maria Terpstra-de Reus is ook gespecialiseerd als preverbaal logopedist en daarvoor ook ingeschreven in het register preverbale logopedie

Is er een speciale methode of therapie waarvoor u logopedische hulp zoekt, informeer gerust bij ons of wij u kunnen helpen.

Wij informeren u met deze site verder over de specialisaties, werkwijze, verwijzing en vergoedingen, bereikbaarheid en actuele zaken met betrekking tot de praktijk.

Onze praktijk is gevestigd op Leuvensbroek 2164 en in Wijkgezondheidscentrum Lindenholt Horstacker 1644 (dependance op vrijdag).
Beide locaties zijn goed met Openbaar Vervoer bereikbaar.


Als het nodig is en u heeft daarvoor een verwijzing dan kan er ook aan huis behandeld worden.

Via ons centrale telefoonnummer 024-3730142 zijn wij persoonlijk of middels voicemail bereikbaar. 

Onze Specialisaties

Locaties

De locatie Leuvensbroek 2164 is onze hoofdlocatie. Het is centraal gelegen bij het winkelcentrum Leuvensbroek waar de bus voor de deur stopt, de fiets bij de ingang geplaatst kan worden en waar ook veel parkeergelegenheid is.

Op deze locatie is ook kinderpsycholoog Anne Hermans gevestigd.Op vrijdag zit Maria op de locatie Wijkgezondheidscentrum Lindenholt. In dit gezondheidscentrum zijn veel disciplines gevestigd waar mee samengewerkt wordt, waaronder vooral de kinderfysiotherapeuten en de huisartsen. Het is mogelijk dat we de kinderfysiotherapeutische behandeling en de logopedische behandeling op elkaar afstemmen door gezamenlijke afspraken of het agendatechnisch zo plannen dat de afspraken na elkaar zijn of samen gegeven worden.

Als een verwijzer bij de indicatie aangeeft dat de logopedische behandeling aan huis moet plaatsvinden, dan plannen we dat in. Vooral in geval van de preverbale logopedie waarbij de eet- en/of drinkmomenten begeleid moeten worden, zal dat meestal in de thuissituatie zijn. Ook oudere mensen die minder mobiel zijn of problemen hebben om naar de praktijk te komen, kunnen met een indicatie voor logopedie aan huis in de thuissituatie behandeld worden.
Maria Terpstra de Reus
Maak een afspraak

Of bel ons via 024-3730142

Emmie van Kraaij