Sinds 1 december 1987 werken wij, Servanne Versteegen en Maria Terpstra-de Reus samen in onze logopediepraktijk in de wijk Lindenholt te Nijmegen. Ooit begonnen in het Wijkcentrum de Brack, zijn we nu op de twee locaties te vinden, te weten: Leuvensbroek 2164 en Horstacker 1644 (Wijkgezondheidscentrum, uitsluitend op vrijdag).

        DSC02780 SERVANNE 237x300 Servanne Versteegen
                                                 DSC02780 MARIA 236x300 Maria Terpstra-de Reus

Wij zijn al ruim 30 jaar werkzaam als logopedisten in Lindenholt. Daarnaast hebben we beiden als logopedist ervaring binnen het onderwijs en gezondheidszorginstellingen.

Door bij- en nascholing houden wij onze kennis op peil. Onder het hoofdstuk ‘Specialisaties’ staat hier meer over vermeld.

Beide logopedisten staan kwaliteitsgeregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn lid van de beroepsvereninging voor logopedisten de NVLF.

Binnen kwaliteitskringen bestaat de mogelijkheid tot intercollegiaal overleg: intervisie, vakinhoudelijke verdieping en toepassing van kwaliteitsinstrumenten. Om hier actief aan bij te dragen is Maria Terpstra-de Reus lid van de samenwerkende logopedisten Kwaliteitskring Logopedie Nijmegen-West en omgeving en Servanne Versteegen lid van de Kwaliteitskring Logopedisten de Raad Den Bosch.

  KP-logo-290x300     Extra informatie: over logopedie in het algemeen: http://www.nvlf.nl
                                  over kwaliteitsregistratie: http://www.kwaliteitsregisterparamedici.nl